Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik?


De ord som inte sägs

Din tystnad kväver mig
de som inte händer
sårar mer än de som gör

De ord som inte sägs
frustrerar mitt inre

Kalla mig vad du vill
så länge vi pratar
kan jag leva




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 22:47



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Tänkvärd..tystnad säger mer än ord..sårar mer..känslan vilar i bekräftelsen av de osagda orden..kan lägga sig som tjock syremättnad i rummet...
Tycker du fått med detta i dina rader.
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness