Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 mars 2008


Det är över

Blänkande egg
(i svagt upplyst rum)
mot vinterblek hy

Ett tryck och
allt är över

Fylld hand
(med tom burk brevid)
på väg mot mun

Svälj och
allt är över

Mynning mot tinning
(laddad)
finger på avtryckaren

Pang och
allt är över

Tryck Svälj Pang
allt är över




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 11:42



Bookmark and Share


  -e
Gillar denna. Keep it up!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness