Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23 mars 2008


Obetydlig

Du kan väl existera
bara finnas till
Lycka du addera
jag vill

Det lilla som varit
är mycket
Jag har nog tagit
för givet

Från ingen till vän
sekunder till år
Lycka ser famtiden
du har satt dina spår

från obetydlig till ovärdelig




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 600 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-27 11:51



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Vacker, berörande sitt sökande i bekräftelse..
2008-04-09

  Michaela Dutius
helt otroligt berörnade och vacker text som jag tar till mitt hjärta.
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness