Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik?


Piller

Piller efter piller
som knarkare bedövar
känslan består ändå
himmlen är inte
alltid blå
jag försöker
söker
men finner inga svar
år efter år
smärtan är kvar
piller, mer piller
smärta
jag är imun
men inte
mot det ända jag
inte vill känna




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 693 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness