Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av mig, kritik?


Kommer jag

Kommer jag få känna ett hjärta
slå för mig
Få höra någon säga
jag gillar dig
Försvinna i från all smärta
bara finnas till
Någon att älska
är vad man vill
Så hjälp mig genom
håll mig i hand
Tillsammans har vi
det starkaste band
Men allt är en dröm jag hade en gång
kvar återstår smärta och saknaden om någon dig
Kommer jag få känna ett hjärta
slå för mig




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 415 gånger
Publicerad 2008-04-09 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness