Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 september 2007


Förstärker

Jag ska spela din känslor
som jag älskar min musik
Dygnet runt
på högsta volym

och jag ska älska dina känslor
som du spelar min musik
på din gitarr
genom förstärkaren

För du är svag ensam
jag förstärker dig
som elektriska stötar
i kärleks sång




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 512 gånger
Publicerad 2008-03-25 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness