Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 mars 2008


Jag älskar dig

Jag älskar dig

Dina vackra vyer
toppar och dalar
Ditt naturliga vatten
med sommarens svalka
Din variation
bjuder sommar och vinter
Vår fana
gul och blå
Vårt språk
jag älskar dig
Mitt fosterland




Fri vers av AngelOfDarkness
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 16:48



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vacker kärleksförklaring till fosterlandet =)
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

AngelOfDarkness