Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar upp med en blick som är häftad vid marken


Jag lärde mig att bli en narr
och gömma etthundrasjuttiofem centimeter panik bakom ett leende

Mitt hjärta är inlåst
och dunkar mot ett galler
medan verkligheten slår mig till marken
fjättrar mig vid oändliga dagar
förlamar min blick
och jag skriver med blödande iver

- Ja jag deltar i en verklighet utan att känna att jag gör det
en mening som låter som en torr rapport
om att jag lever

mina ord sväller medan jag krymper
men jag skriver med vilja
för dessa perioder av ord
är till för vila och återhämtning

och jag reser osedd genom tankar




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-25 17:58



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vacker vy...
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira