Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gökmamman

Gökmamman placerer ut sin saker
Istället för ägg
Så kommer det små grejor som:
Tandborste
Underkläder
Jackor
Små smycken

Så ”sår” hon ut sin egendomsrätt..
För säkerhets skull…
På flera ställen.
DE får naturligtvis göka ibland
(för vad ska en gökmamma göra?)
Ja inte för ofta
De ska ju vara längtande
Och suktande

Likt åsnan efter moroten
Så söker dessa att ligga bättre till
Än de andra
Runt gökmamman
Ibland lyckas hon t o m
Att få den ena att skjutsa, till nästa
För nästa avrättning, nej,
För låt, påsättning var det visst…

Är du intresserad
Sök då i västernorrland
Men räkna med att
Bli buksvåger med en halv fabrik
Och ett halvt samhälle därtill…
Kanske en burk surströmming
Kan vara att föredra…




Fri vers av LassO
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 18:25



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha! Och hur har påskhelgen varit undrar man efter att ha läst den här *S*
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO