Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gökbona

Apropå gökmamman i västernorrland


Det är lite allmänt ”dopp i grytan”

Fast utan bröd

Möjligen med ”nån slags ost”




Fri vers av LassO
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-03-25 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO