Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När din ryggrad är bruten

Tystnad,
att kunna tänka
i lugn och ro

Tystnad,
att bli genomborrad
av stillheten

Tystnad,
att höra det exakta
ljudet av frihet


... Jag tror jag är ensam nu




Fri vers av tungspets
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-25 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tungspets