Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag kan höra pistolskotten sjunga, älskling



Hon stannade aldrig
utanför hans fönster
utan drogs med i ett
körsbärsdoftande moln
av obarmhärtig rädsla


( vi blir aldrig mer än bara främlingar,
  sa du )




Fri vers av tungspets
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-11 12:34



Bookmark and Share


  AnnaMy
kan inte sätta fingret på VAD, men jag vet att jag ÄLSKAR dina ord
tack
2010-04-21

  schackrutig
det är verkligen något magiskt med det du skriver.
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

tungspets