Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Untitled)

 

Det föds en svala
ur vår kyss, älskling
- den exploderar
skälvande fram
genom natten
flyger lidelsefullt
utmed världskanten
och sprider åtrå
med sina rungande
vingslag




Fri vers av tungspets
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 21:35



Bookmark and Share


    crapcat
du målar verkligen upp vackra bilder! tycker om dina ord. applåd!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

tungspets