Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So tell me how did I hope you could tell that I\'m no one\'s pearl,You can have em, go to hell

Till och med
och kanske
med några behövda
allvarliga felberäkningar
senare
krävs det tid
mod
och riktigt bra insyn
för att överleva
och förstå
en manipulativ kommentar
eller kanske rent ut av jämförelse
mellan MIG
och din perfekta dröm
så jag ber dig
BIT IHOP
medan jag tar en nål
och petar ut mig
ur ditt hjärta som en sticka
för du är fan i mig
fortfarande inte redo att älska mig
för den jag är

Underligt
för jag var emot detta
och gjorde allt för att hindra dig
från att hindra mig
och ändå var det du som övergav
oss
du kanske inte ljög
du kanske bara hittade på
egna ord
för att dölja det dubbelliv
som du sedan valde

Ja
jag älskar dig
och låter den känslan prostituera sig
med och för det minne
som dödade oss
och nu
skriver jag om detta
som jag inte vill ha upp i ljuset
för allting blir så mörkt då
men vem vet
jag ber dig att dra åt helvete
för att hitta hem

Du hör av dig då och då
för att fråga hur jag mår
fast egentligen vet du inte
hur du själv ska klara av situationen
du tjatar om min situation
och speglar dig själv i min smärta
som du orsakat
och dina ord ger mig huvudvärk




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-03-25 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira