Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in

 

 

innanför dörren

(sen du klivit in)

nuddar du mig med heta ögon
jag besvarar ögonkyssen smekande lätt
med särade

blickars åtrå

innanför dörren

(sen du stängt efter dig)

leker din mun längs min hals
min hud besvarar munnen lätt darrande
med särade

läppars fuktade tungor

innanför dörren

(sen du omfamnat mig)

låter du dina händer ånyo upptäcka mig
jag blir till landet du erövrar
med särade

utandningars löftesrika möten

innanför dörren

(sen golvet tagit emot oss)

trevar vi varandras lusta till
prövar passionerade pusselbitar
och jag särar

för oss

Välkommen In

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-25 21:50



Bookmark and Share


  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
\"Feeling hot hot hot\"

Så blir jag då inte bemött där hemma.. vet inte om det hade varit så skönt om det var min dammråtta iofs.

Spännande upplopp mot finalen som pusselbitar på golvet. I like!
2008-03-27

    Noomi
åh vilket skönt välkomnande..
hallgolvet är aldrig fel..
hett och mysigt..
2008-03-26

  Ronny Berk
så vackert inbjudande poesi om älskogs vara och kunna...
finsaker...ja...
2008-03-26

  Elaine.S VIP
Passionerat möte. Parenteserna läser man snabbt för man vill vidare och tack vare parenteserna så dras man med i händelseförloppet........sensuelllt som bara den
2008-03-26

  Lyckohäxan Enediel
Aaaah..lust i lustfyllda ord...mmm...nice!
2008-03-25

    johanni
Tack*L*
Vilken underbar text, så mycket lust och känslor.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol