Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Untitled)



Du skändar mig
med ditt leende

O, du vilsna djävul
du obeskrivliga smärta

Gå din väg,
och kom aldrig tillbaka




Fri vers av tungspets
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-25 21:23



Bookmark and Share


    Wewill
vackert :)
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

tungspets