Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mera skuggors träl

 

 

Går mot läkedom

passerar

tunnlar och trånga

passager

kryper

går

klättrar

springer

står stilla

vädrar

söker

färdriktning

 

färdas framåt

söker bortom

 

lägger ihop och drar ifrån

tid för

förändring

mod att förvandlas

 

ögonblick av lycka

en stund av 

harmoni

känslan av frihet

redo att lämna

redo för farväl

 

aldrig mera längtan

död

 

aldrig mera

 

skuggors träl




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-26 12:59



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Slutet, Skuggors träl, knyter ihop texten fint, i en enkel rad.
2008-03-26

  Elaine.S VIP
Bra att summera tid som gått , lämna det som varit och stig ut i nuet, vis av livet.
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter