Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tickar minut för minut

ljuden tickar
hör dess toner

Hör livet bakom nästa dörr
men fastnat i tomrummet innan

Det tickar
minut för minut
finns ingen back
ta det för vad det är
vänta, vänta
och se
kanske en dag
jag är ikapp
mig själv




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-03-26 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson