Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill men hur blir det när man inte kan

Så mycket
man vill
men dessvärre
är vi inte överens

Det viljan räcker till
har inte kroppen ork till
bär det i mitt sinne

Hur är det när problemen
inte sitter på utsidan
utan handikappen sitter
på insidan.

Vill men hur blir det
när man inte kan
okey får väl ta en annan väg
vet jag når
nog ändå
det mål jag söker
men får vrida det
när vi inte är överens




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-26 14:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När det gäller himmelriket hänger det inte på vår förmåga utan på vår vilja.
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson