Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ännu en sån där natt...

..skär almanacksbladet
ny blodlös reva
i vintertorr hud

Dammet landar
binds i porerna
cirkulerar långsamt i hjärnans närhet

Lungorna rosslar hemtamt
hyllornas dofter


Klockradion
backar in världen genom skyltfönstret!

Försvinner
tjutande
lämnar
vaken
kvar




Fri vers av Steffepeffe
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-03-26 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe