Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du följer med mig nu


så ska jag tala om för dig
allt
vad kärlek handlar om
så om du vill veta ska du följa med mig nu
på en gång

Vi tar det från början
Kärlek kommer inte på en dag utan som oftast
efter ett tag
om det inte är kärlek vid första ögonkastet
Ögon som tindrar
Läppar som plutar
Efter några kyssar vet man vart det slutar och det finns ingenting
som kan hindra er nu
nu när ni äntligen har bestämt er för att ägna lite tid med varandra
kan det inte bli någonting annat än ganska så
kul

Vi tar det från slutet igen
när vi har tröttnat på
kärleken
På sista tiden har vi bara glidit isär när vi bara har känt att vår närvaro
bara har känts mest
som besvär
Och det är ju aldrig något trevligt eller skoj
Skepp och hoj
Vi kanske syns och hörs någon gång?!

Ken Cassel
26/3-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-03-26 20:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja kärleken tar tid- men det är den värd.
Härlig dikt!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel