Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fann dig.

Jag undrar och funderar,
hur skulle det vara
med armarna runt din hals.
(Skulle jag nå runt?)
Förmodligen rätt trevligt
men också väldigt banalt,
som du gillar och jag avskyr
Jag letar efter fångarna -
de som fastnat i is.
Långt ner i helvetet
nära gud, långt från livet.
Jag skulle skära loss dom
(rakt genom ben och märg)
och sätta dom i rullstol
så att jag hade makten
att köra dom till Golgatha
och visa dom att det bara
är en jävla kulle.
Jerusalem ligger i farozonen,
tre religioner strider men
gud bara hatar.
Så när du har sett
din förbannade kulle
och slagits i
dina jävla strider
skulle jag låta dig bada
i döda havet sedan
kanske jag kan älska dig
som du är.
Efter att all min kärlek
brunnit upp i din ugn
kunde vi bägge
studera resultatet
av bränd keramik
i din själs byråer.

L.D.B.




Fri vers av Lars Beermann
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-25 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En lysande text. Den berör och ruskar om.
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann