Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som bor på landet.. kolla in ert ombud nån gång...


Förehelgsnöje


Varje fredag återkommer det
I macken, som är post
Och en massa annat
Man kommer ut därifrån med en påse
Alla har en varsin påse
Eller 2

Flera har liksom tjocka brickor
Med nåt i
Färgglada sådana
Omsättningen på macken höjs
Torsdagar men mest fredagar
”Livsvatten” via ombud
Allt detta dock skattat
Efter lagliga krav
Inte som källarrunes import…




Fri vers av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 00:10



Bookmark and Share


  LassO
Järnhandel och järn-handel...
2008-03-27

    papillon
Någonting har man i alla fall lärt sig utantill - telefonnumret till järnhandeln....
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO