Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelmoralens beteende




Om du ser några som kommer gående
Med dubbla påsar
Eller 3 dubbla
För att inte ”grundpåsen” ska synas
Eller höras

Kluck kluck kluck
Kluck kluck kluck
Men allt är som det är
Suck, suck suck
Du vet var du är…
DU ÄR i Jönköping

Ingenannanstans är man rädd för att visa
Det som oftast är naturligt, men
Ingen vill här, i Jönköping
Erkänna att de varit
På systembolaget…
Så, glöm inte din extra kassa
När du ska in och handla
I Jönköpings glasbolag…




Fri vers av LassO
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-03-27 00:48



Bookmark and Share


    papillon
Du har inte varit på systemet i Lycksele, du! Fyra pers på fredag eftermiddag som alla tittade i golvet. Nej, det var mer tryck i Gällivare, där fick man slå sig in en tisdag förmiddag!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO