Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narren som Gud glömde

Det känns orimligt att tänka på dig som en narr
Du var sorten som alltid slappnade av med en kubansk cigarr
Fastän, det kanske är ditt fel att allt har gått fel
Det var du som valde att fuska i ödets grymma spel

Du berättar sagor om farliga varelser och djur
Om de inte existerar, varför lever du inte ditt liv utanför din bur?
Säg mig, jag betalar. Låt mitt liv äventyra
Trots allt, har goda råd från dig alltid varit dyra

Din sorts narr har större effekt omvandlat i ampere
Var det verkligen meningen att du skulle sluta upp såhär?
Ditt livs sorgsna melodi hörs över ett helt kungarike
Gud måste ha ett synfel utan dess like

Hur kan man missa en sådan underbar man
Du som alltid har vart för bra för att vara sann
Livets alla sorger man på dina axlar tömde
Du måste vara narren som Gud glömde ...



Fri vers av Aida*
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-26 23:30



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....den här känns väldigt speciell och berör mig på ett särskilt sätt.....bokmärker!.....
kram A.
2008-03-27

  Kriss*
Applåd!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*