Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag Ok ändå? Jag bara frååååååååååågar!!!!

 

 

Jag bara frågar :

 

Får jag bete mig lite tokigt och galet, skoja lite och vara mig själv …

 

 

Ja det får du

 

TACK SÅ MKT DÅ!!!!




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 00:27



Bookmark and Share


  LassO
yes of course
2008-05-05

    Arne Axel Dahlgren
Känner igen... helt ok
2008-04-14

  Bissen
Jaaaaaaaaaa det fåååååååååååår du... =)
2008-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Any time.
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan