Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom

 

 

ytan attityden orden självklarheten

darrar själen av ensamhet

krymper av ignoransen

växer av bekräftelsen

i mitten av dess sköra existens

klappar ett litet hjärta i ren förtvivlan

och för varje slag etsas hoppet in

viskas en genuin önskan

om ett Liv fyllt av kärlekens nåd

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-27 08:27



Bookmark and Share


    Noomi
blev så tagen att jag var
tvungen att läsa den flera gånger
jag nickar bara och viskar min egna önskan..
så vackra ord..
2008-03-28

  Per Teofilusson
ömmar det lilla hjärtats fågel
2008-03-27

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Vad fint skrivet!
Själen.. du gör rätt i att klappa på i väntan på din önskan.
2008-03-27

  Elaine.S VIP
Man riktigt känner hjärtslagen, se den darrande själen och just nu ger den texten mig inspiration till att just nu idag se någon
2008-03-27

  Michaela Dutius
....ett liv fyllt av kärlekkens nåd...underbar epilog på en vemodig och berörande text
2008-03-27

  Lyckohäxan Enediel
Skönt skrivet om längtan som inte alltid syns...
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol