Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här om dagen

För ett par dagar
sedan
hände något
som fick mig att fundera

Det såg ut
som jag ville
att det skulle gjort
vid jul ute

Här om dagen
kunde jag tagit fram granen
för fick julkänslor i mars
när de saknades i december




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-03-27 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson