Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan finns där

Känner våren
fylla själen med värme
känner vinden susa
och leendet i mitt hjärta
som växer

Ser dimman lätta
och känslan fyller
millimeter för millimeter
för visst är det vår
sen öppnar jag ögonen
eller är det fortfarande vinter

Känslan finns där
lyfter varje sten
men snön
som ligger på marken
får en att tveka
om det verkligen är rätt ändå




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 11:53



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jo här tvekar våren verkligen... men kanske var det en inre vår som avsågs... likväl tvekande! Mvh. JJ.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson