Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag tar varje tillfälle i akt

Om jag tar varje tillfälle i akt
att berätta för alla jag möter
Om de känslostormar som härjar
min inre svarta ocean
Om jag bara berättar för alla
så kommer även de att få del
i mitt monumentala lidande
och eftersom vi blir fler som delar på det
kommer var och ens börda att bli mindre
och således lättare att bära.
Det förutsätter givetvis
att de inte har några
problem själva.




Fri vers av Lars Anders Johansson
Läst 649 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-27 22:27



Bookmark and Share


  hellen
kommer vi någonsin att möta dessa , de, dom där som inte har några problem själva?....//hellen
2008-04-04

    *Zenobia*
ett problem mer eller mindre gör ingen större skillnad på helheten...
2008-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Cul de sac, monsieur...
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Anders Johansson
Lars Anders Johansson