Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick bara en liten idé. Tror dock att jag kanske krånglade till det med att jag ville rimma (inte min starka sida).

 Jaja, hursomhelst, Grattis till mig!




Kärlekspoeten fyller år Idag!

 

 

 

hurra hurra hurra hurra!
kärlekspoeten fyller 20 år ida'!

i fem år har han fått jöka lagligt
hans lem har fått löpa fritt

i två år har han fått köra bil
alltid en fara för allmänheten när han byter fil
men pilsner fick han inte dricka
då fick han åka polisbil med fyllehicka

i två år har han fått rösta på vem som landet skall styra
idag har vi statsminister, "baby-face"
som ser ut att vara fyra

han fick alltså rösta på vem som skall styra Sverige
fick åka ut på gatorna som en potentiell trafikfara
men onykter fick han ej vara

men nu fyller han äntligen tjugo år
så idag han mot systembolaget går

hurra hurra hurra hurra
idag är de hans födelseda'

nu får mor och far äntligen vila
för nu kan han äntligen köpa sin egen bira!

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 4049 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-28 02:42



Bookmark and Share


    *Fyrklöver*
Dumheter, det gick väl jättebra att rimma? :) Den här var riktigt rolig att läsa. Bra gjort.
2008-05-02

  prinscess VIP
den har jag missat den här texten
grattis i efterskott
2008-04-18

  Aida*
Hahahaha, skönare gratulation till sig själv får man leta efter!
Congrats mr system-here-I-come!
2008-04-02

  deepundermyskin
riktigt dålig nicklas =) =)

men du e kung för nu är du 20- high five!! grattis
2008-04-02

  syskonenberg
fyfan va kung :P
2008-04-01

  Kriss*
Haha skön dikt!
Grattis grattis:)
2008-03-31

  caraa
Grattis :D
2008-03-30

    ~maria~
haha ja du :) grattis!
2008-03-30

    Louise B
grattis :)
hoppas du hade en bra & rolig födelsedag!
2008-03-29

  ettjag
åh, mja..grattis då! :D
2008-03-29

  Loviza
GRATTIS (min gud..) xD
Men ha det så kul på 20-årsdagen :D /Lovisa
2008-03-28

  Louise. J
GRATTIS GRATTTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! \'igen. Well mannen, nu kan alla se att jag också faktiskt har grattat dig. Men ha så kul idag, men inte för kul ;) ..
2008-03-28

  Slagord
Congratz, my friend :)
2008-03-28

  frozen_yoghurt
GRATTIS! :)
2008-03-28

    ej medlem längre
Stort grattis, vilken vacker dikt gratulerar det med, ha en fantastiskt fin dag!!!!!!
2008-03-28

  Lyckohäxan Enediel
Stort grattis till dig! =)
Och applåd för din fina dikt!
2008-03-28

  Fånga dagen
Superskönt skrivet blir full i skratt
Bravo

Och grattis På födelsedagen

Anna-Karin
2008-03-28

  mayhem and order
*haha* skönt och GRATTIS!
Det som slår mej är att vi över 20 liksom inte har några \"sådant vi får och inte får grejjer kvar\";-)
inget krångligt i rimmen.
2008-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Congratulations and salutations!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP