Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se och att bli sedd


Alla är vi främlingar i början

Ni ser mig det vet jag
fast jag ser inte mig själv mer än med en
inbunden blick som tittar ner på trasiga fötter

Ni tittar ibland igenom mig
när ni inte känner att jag finns
men de
som känner mig gör att jag vet att jag är

Bekräftelse på en existens så skör

Jag ser er när jag utåtvänt ser upp från marken
och
märker att ni går emot mig
jag viker av med blicken och gör mig osynlig

Jag tittar ibland rakt på er
när ni tror att ni inte syns
men er jag känner vet att jag kan se vem ni är

Alla är vi främlingar i början

Alla är vi vänner på slutet som ser skönheten i varandras vara




Fri vers av GaiaKaja
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-28 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja