Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske är du spegelbilden



Kanske är du spegelbilden,

avbilden

av någon som jag en gång älskade.


På djupet.


Kanske älskar jag bara en bild,

ty det är allt jag har sett.


Kanske blandar mitt hjärta i hop någon, med något i min hjärna.

Ännu är du ej bredvid.


Kanske älskar jag fortfarande denne andre man.


Förvirrande

lika och olika.


Eller beror det på att jag inte får.


Kanske är det, det att jag inte får.





Bunden vers (Haiku) av Ivy-Jean
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean