Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik

Det finns två av mig.
Eller fler.
Och ingen av dem är
den andra
-
Lik

Lemlästad
-
Av dig
Och mina känslor - depraverade
av dig och dina masker
som sluter sig kring mig som ett skal

Men i en snar framtid ska jag lämna dig
och dina depraverande dömande domar
bakom
och stiga in i ett ljus
så klart att jag bländas
-
och bli ett med mig själv




Fri vers av Daybreaker
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-06-12 22:38



Bookmark and Share


  Myself
gillar dina tankar om att man är flera olika,i ett skal.
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker