Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

är trött och hoppas
och kastar lögner tillbaks
tills ingenting slår ut
och lämnas kvar som
enstaka rötter i marken

marken som vi beträder är ojämn
vi turas om att sjunka ner i dyn
i mina ögon

du ser det också
i mina ögon
eller hur

oron och smutsen
som gror i mitt inre
och växer tills
benen för oss framåt
och tankarna och planerna
och

Hoppet

som för oss samman
och stärker våra själar

och rötterna
i sökandet
tills ingenting blir

allting låter oss leva
kraftfullt och fullständigt
i ett enda andetag

och om vi andas djupt
unisont

och om våra ögon möts
i bottenlös blick

och om dina tankar blir mina
och mina tankar blir dina

så kan vi födas om igen
och växa oss starka tillsammans




Fri vers av Daybreaker
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-06-12 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker