Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill ni egentligen


Ni förstår inte vad ni har gått miste om
förens ni har varit med om det
Ni mediterar till en och annan profet i hopp om att förlåtelse
över att ni finns till
det som vi alla människor vill
för inte vill någon av oss vill känna oss som
något spill
Så därför undrar jag bara vad det är
Vad är det som ni egentligen
vill

Ken Cassel
28/3-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 21:23



Bookmark and Share


  Spider
Bra fråga...har inget svar.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel