Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. brist icke ty tonen höres oavsett volym...


Stämband

 

 

~ ¤ ~

toner smeka drömmars sigill
blott vindil bemästra

stormar rasa
knottrig hud

svagt dimma i daggen
skimra
svagt skimra dröm
svagt hörs ton
i storm

slå strängen an
i stämma för kärlek

låset satt

låst för att tåla
tyfon

band av stämma i natten

~ ¤ ~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri