Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. formatproblem ingår i livets cirkel att hantera :) jaja..


Död&Pånyttfödelse

 

 

dalande flinga
falla
mot undergång

alltid

mottagen flinga
smälter

alltid

Hjärtats omfamning vattentätt

dags att elda

all Tid

Evigt Nu




Fri vers av Pot Pourri
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-03-29 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri