Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden sägs läka alla sår

Hur kan du, efter sådan lång tid.
Ha mage att höra av dig igen?
Efter allt vi har gått igenom?
All tid jag tillägnade åt att glömma dig
våra skratt
våra gråt
och beskymmer
vår sol
och våra månar

allt slets itu
och det finns
ingen tid i världen
som kan reparera en sådan spricka ...




Fri vers av Aida*
Läst 601 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-29 11:12



Bookmark and Share


    deb8
Underbar poesi det här.Starkt och berörande...
2008-05-23

  romani_rose
känner verkligen igen det här
ha d finast =)
2008-05-19

  Nasrin
vackret och stark!
2008-05-09

  aol
starka rader av smärta ilska där sanningen låter höra sig
bravo
2008-04-06

  Bissen
smärtsamt... Känslan fångas bra...
2008-03-31

  Kriss*
kort men exakt.
bravo:)
2008-03-31

  Aisha VIP
...kor text med mycket starkt innehåll.....
tiden läker nog inga sår enl. min erfarehet....men....med tiden kan det bildas sårskorpor....som kan rivas upp....kram!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*