Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slags bakvänd fåfänga

Å
du
hej…
så jag är din huvudsak
fast det ska vi inte oroa oss för
ännu
men jag måste
be dig att akta dig
tyck inte om mig om du verkligen inte måste
låt oss pulverisera detta ögonblick
och låtsas som om vi ingenting vet

Jag har samlat ihop några teorier
valet är enkelt
för deltagandet i ett förhållande
är obligatoriskt
och kräver oftast mer än en
men det visste du inte sist
och satsade allt på tre

Sarkasm
säger du
och låter som om jag gått för långt
förlåt
jag ska gå
jag saknade dig
märkligt nog

Karma
säger jag
och frågan är därmed besvarad
du var medveten om vad du gjorde




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 13:37



Bookmark and Share


  glittertindra
medvetenheten finns där alltid...
2008-03-30

  Ronny Berk
ett filosofiskt samtal som diktarjaget för, med någon någonstädes närvarande under en icke besvarad saknad... eller besvarad...
god poesi som ställer mej som läsare i intresseväckande frågeställning...ja...
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira