Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att uppfyllas och inte hindras till andra nivåer så livet blir helt.


En annan nivå

Skalar av
tapeter av sorg
tills väggen är ren

Du har tagit
mitt liv till
en annan nivå

Som jordgubben
vattnas i munnen
älskar jag dej

Vi smiter ut
lämnar vardagen
bakom oss

Låter våra kroppar
smakar varandras
savfyllda frukter

Inga krig kan
hindra oss
uppfylla drömmar

Vi låter kärleken
härja tills
våra hjärtan stannar

Står naken
utan vara
ensam och rädd

Livet är helt




Fri vers av Jack_iX
Läst 563 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-29 17:22



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! vad du skriver skönt och jag beundrar ditt sätt att skriva på.. kram min vän och applåder
2008-05-07

  Yvonne
Fin och djup dikt som berör.
2008-04-06

  Connie
Skön text där du låter kärleken välja!
2008-04-04

    Maria Malm
Fastnar vid första strofen, mycket tiltalande..att skala av tapeter av sorg..snyggt..innerligheten som finns i raderna..vackert..
2008-03-30

  prinscess VIP
väldigt vackert skrivet om det finaste
som är kärleken
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX