Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmenn om det som aldrig fanns


huka er

tröttheten smyger över
men för 20 år sedan
virilitetens hjälte
i helvete heller

man drömmer sin dröm
glömmer nederlagen
smärtan i underlivet
och hånflabben
från omgivningen

men jag kan ändå
resa i mina ord
glömmer mina smärtor
för en högsommarkväll
stararna vände över nordstö

vi smälte ihop
ekan ,turbo
och jag
vi hörde sorlet från
strandpartyna
men vi hade något
de aldrig
kunnde nudda




Fri vers av tom boreland
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 20:11

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det är i förmågan med ekan som agnarna sållas från vetet
2008-04-04

  KristinaE
snyggt väver du samman orden till livets inre helhet, speciellt i stycket ..vi smälte ihop - härlig mental vila du ordnar till i tanken..
2008-03-30

  Sanningsägaren VIP
kärringer å gubber
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland