Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungsörnen

Flyger sakta
över fjällen
lyder friheten
följer sitt hjärta
leker sin väg fram
genom tid och rum

Kungsörnen
fyller dina ögon
av en behaglig känsla
och ger luft till drömmen
som aldrig verkade bli sann
Den visar vägen
till paradisets land




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 20:47



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Finstämd dikt om människans längtan.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson