Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt äventyr

Vandringen går
från ett till ett annat
inget är det andra likt

Leker bland tankar
seglar bland moln
dömmer krisen
för bort en evig sorg

Ett nytt äventyr
ligger bakom bergen
gör resan dit värt sin tid




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson