Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med friheten under sina vingar

Seglar fram
känner vinden
som bryter isen

Tiden som leker
med vattnets vågor
lär gåtor till dimman
gömmer trädens hemlighet
bland låtar av gråtande fåglar

Med friheten under sina vingar
bär harmonin och lugnet
din framtid till hamn




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-03-29 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson