Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blev aldrig gjort

Ska skriva orden
som aldrig blev skrivna
Lyssna på tonerna
som aldrig blev hörda

Se sanningen
där lögnen funnit sin hamn
Ge tiden
den chans den aldrig fått

Blev aldrig gjort
men knuten måste lösas
för att framtiden
ska kunna skapa det äventyr
som innan stått i mörkret




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-03-29 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson