Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Så vacker att se
ger romantik
och harmoni

Men med taggar
som skydd
att skada den
som kommer för när
utan behandling
som den är värd

Rosen
skör men ändå stark
fyller glädjens rum
skadar många tomrum på vägen




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-03-29 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson