Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lejd fånge.

idag är inte imorgon
och gårdagen
sågs för
länge sedan
ångest och
kärlek
piller på burk
brutna löften
och du
mitt i allt

är det
som kallas livet?




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 333 gånger
Publicerad 2008-03-30 01:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nja, livet kan nog vara betydligt mer än så. Det gäller bara att kämpa sig igenom all skit innan man slutligen kommer ut på andra sidan...
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin