Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.3


Lotusblomma i småländsk bäck



Du tar min hand

och vi färdas stilla
på denna vidgande väg;

stjärnbelagd
för en sekund


Mellan revorna
löses våra reliker
upp i spegelbilderna


Vi söker inte dem;


men vi vet
att fallet kommer

och att endast de som förstår
vindlingarnas partitur
kan hitta tillbaks




Fri vers av Almagrundet
Läst 1391 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-03-30 03:47



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
sista strofen. oh.
2013-01-10

  kråkan VIP
tidlöst vacker..tack!
2010-03-01

  Regn & Grus
Något sällsamt unikt, en ton i en sång om livet.
Stilla spegling, men lika stark & djup som Lotusblommans rötter.
2010-02-01

  Erik Jansson
vackert!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet