Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åhh, så ont...




Det gör ont
vara så ensam bland andra

Det gör ont
säga saker som redan är sagda

Det gör ont
ensam klättra för att åter falla

Det gör ont, ont så ont




Fri vers av Malin Rapp
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-13 09:34



Bookmark and Share


  Jojo
Ja, det gör ont. Ord för ord i din dikt kan jag bara hålla med. Du fångar ensamhetsångesten på ett fantastiskt sätt. (om nu ångest och fantastiskt kan nämnas i samma mening) Bra skrivet!!!
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp